Brandnetel

Brandnetelthee werkt goed bij osteoporose. Door de vitamine D, die het bevat, wordt kalk sneller in het bloed opgenomen. 
De brandnetel is ook verwerkt in het homeopathische middel tegen osteoporose (=botontkalking)Urticalcin, waarin ook verschillende soorten kalk verwerkt zijn. Verder is brandnetelthee bloedzuiverend en vochtafdrijvend! (evenals de vochtafdrijvende paardebloemen + blad, die in het Zeeuws niet voor niets pisbloemen worden genoemd!) 

Ik gebruik brandnetelgier in de moestuin om planten te versterken en ongedierte tegen te gaan.

Voor het ontbijt: sap van een halve citroen en een sinaasappel. Hiermee neem ik de Visolie; Resveratrol; theelepel vit.C, mariadistel; groenethee-extract, MSM-poeder, floradix en Kurkuma in.

Ontbijt met 2 zuurdesem- of moermanboterhammen: 1 met kaas; 1 met suikervrije bio-jam of met notenpasta van pinda's en cashew- en amandelnoten. 1 kop witte thee.

Half de ochtend een kopje koffie met een stuk appelplaatkoek of een zoet broodje.

Rond half een melkkefir met zonnebloempitten, sprulina, gemalen hennepzaad, chiazaad, lijnzaadolie en vit C-poeder, voorafgegaan door een glas zelfgemaakt kroten-worteltjessap.

Hierbij een glas waterkefir met een koffielepel troebele appelciderazijn.

Half de middag een bakje gesneden fruit, wat later gevolgd door een glas bio granaatappelsap.

Een beker thee van zelfgekweekte paardebloemwortel.

Ondertussen ook wat bittere amandel- of abrikozenpitten.

's Avonds voor het diner weer de de visolie; resveratrol; mariadistel; groenethee-extract en kurkuma, ingenomen met een glas bieten-wortelsap en MSM-poeder. Verder vit. C,(AOV; 333 Ascorbyl palmitaat) opgelost in Vierge olijfolie.

Tegen 20:00 uur een kop verse gemberthee met citroensap.

21:00 uur 1 cracker met  honing en daardoorgemengd kaneelpoeder + een rijstekoek met jonge kaas. Alles besmeerd met roomboter.

Dit gevolgd door 25% thc-pasta met 5% cbd. Na 10 minuten een glas granaatappelsap gevolgd door een schaaltje met een klein handje walnoten + cashewnoten + 3 paranoten.

Later op de avond een stukje jonge boerenkaas.

Verdeeld over de dag snuif ik nog aan  soorten etherische olie: teatree; lavendel, den en sandelhout.

terug naar hoofdvehaal

 

Geachte heer Van de Velde,

wat ben ik blij dat ik uw (familie) site heb gevonden. Al een paar jaar ben ik op zoek naar informatie over Jomanda, hoe het gaat in Canada.

In de periode 1996 – 1998 ben ik veel in Tiel geweest. Ik was op dat moment bezig met research voor mijn tweede spirituele roman. Die zou gaan over mediums

en helderzienden, en Jomanda heb ik daarin beschreven in positieve zin. Het is dus een roman, en niet een non-fictie boek.  In de regio Den Haag heeft de roman wel enige

bekendheid gekregen, en ook in bladen van de Remonstrantse kerk waarbij ik ben aangesloten. Uiteraard heb ik toen toestemming gevraagd aan Jomanda om haar naam

concreet te noemen. In een radio-uitzending op de zondagochtend vertelde zij blij te zijn met deze roman.

Ik hoop dat ik via uw site in de toekomst nog meer informatie kan krijgen -  en als u die tussenpersoon spreekt of schrijft, wilt u dan mijn hartelijke groeten overbrengen aan

Jomanda? Kunnen wij in Nederland nog iets voor haar doen?  Ik ben sindsdien een behoorlijk eind verder gelopen op mijn spirituele pad en heb net mijn vierde roman gepubliceerd bij uitgeverij Servo.

Hierbij de gegevens van mijn roman. Deze is uitverkocht, maar enkele exemplaren zijn wel in openbare bibliotheken te vinden.

“Als je Pad Verlicht...””" , spirituele roman geschreven door Jet van Essen, uitgeverij Servo, Assen, 1998

Mijn zoektocht op internet heeft nu plotseling wel resultaat opgeleverd, ik vond een site met opnames van de healings in Tiel, en het verhaal van Roel van Duijn, prachtig.

Met vriendelijke groeten,

Jet van Essen

https://www.youtube.com/watch?v=0A36b49z2TA   (over Jomanda)

Wat je zelf kunt doen om je lichaam te ondersteunen bij kanker!

- immuunsysteem versterken --> moermandieet (totaal geen suiker en wit meel, verkeerde (trans-) vetten. vlees, zout, vis koffie en thee)

- Vit C in grote hoeveelheden slikken ; groene theeextract; vit B complex en Vit D.+ Resveratrol + gelipomiseerde Kurkuma + Visolie + Mariadistelextract

- Dominus Cervix-bol aanschaffen

- Stargate evolution aanschaffen

- Curcuma in liposomen (in minuscuul kleine vetbolletjes verpakt) doodt kankercellen

- Klassiek homeopaat om je systeem te ontgiften en om je lichaam tot strijd aan te zetten

- Kiemgroenten eten om veel extra enzymen en vitaminen binnen te krijgen.

- Appel- en abrikozenpitten eten --> doodt kankercellen

- Water- en melkkefir gebruken om de ingewanden goed te laten functioneren

- Kroten- en worteltjessap drinken --> werkt tegen kanker en natuurlijk voor betere ogen en versterkt je immuunsysteem + verhoogt de hoeveelheid rode bloedcellen.

- Veel bewegen is een must

- Vermijd stress!!

Terug naar hoofdverhaal

Er is een documentaire gemaakt, genaamd: The truth about cancer.

Klik hier voor de website met gratis (Engelstalig e-book en video)

Op deze website kun je ook kennismaken met de vele experts, die hun oordeel over kanker en alles eromheen geven.

Het is even schrikken, als je dit leest. De behandelingen, zoals Chirurgie; Chemo en Bestraling komen aan bod. Ook worden veel alternatieve behandelmethoden belicht, evenals waarom die niet algemeen bekend zijn. 

De Nederlandse vertaling van het e-boek hun je hieronder in 7 delen als PDF downloaden en lezen:

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7