Vindt u dit artikel te lang? klik hier voor de samenvatting

Sinds 24 juli 2015 weet ik, dat ik aan Chronische Lymfatische Leukemie lijd.  

Toevallig bleek bij bloedonderzoek door een vastzittende niersteen, dat ik veel te veel witte bloedlichaampjes had. (waarde 37) Ik kreeg toen pennicilline toegediend, omdat men dacht, dat er een ontsteking in de urineleider door de niersteen was ontstaan.

Later aan de huisarts gevraagd, of dat nog eens onderzocht kon worden, daar de waarde eerst toch wel erg hoog was.

Gedaan, maar de huisarts belde me toen zelf op, met de mededeling, dat de waarde nu zelfs in de 40 zat!

Ze ging meteen een afspraak bij een internist maken. Na wat bloedonderzoek; buikfoto'sen echo's van keel en buik, kwam eindelijik het hoge woord eruit:

Je hebt Chronische Lymfatische Leukemie.

Op mijn vraag, wat dit betekende, kwam het volgende: je zult steeds zieker worden en over 7 tot 13 jaar dood zijn.....................

Wat aan te doen? Nee, we gaan eerst afwachten......., als de lymfklieren in je keel, oksels en liezen opzetten en je milt en lever zo erg opzwellen, dat het bijna niet te verdragen is, dan pas geven we chemo om alleen de verschijnselen te onderdrukken.

Dit kan maar een beperkt aantal keren, zodat we daar zolang mogelijk mee wachten. De ziekte zelf is niets tegen te doen.

Dit was een typisch voorbeeld van een slecht-nieuws-gesprek en een enorme koude-douche! 

Nu had ik op dat moment al een dikke keel en was heel snel moe (ik dacht, dat het door die slopende niersteen kwam), waardoor het kwartje snel gevallen was.

Na een poosje heb ik toch aanvaard, dat ik niet oud zal worden. Meteen financiën op orde gebracht, door alles bij één bank onder te brengen. Testament bijgewerkt en voor Janny een  nieuwe elektrische fiets gekocht, zodat ik op haar elektrische Giant Revive kon rijden, zonder al te snel moe te worden.

En................... op internet mogelijkheden zoeken: lid geworden van Hematon, een patiëntenvereniging voor lijders aan bloedziekten.

Verder kwam ik via een kennis met iemand in aanraking, die aura's kon zien en adviezen gaf. Deze persoon had via telepatische weg en automatisch schrift in het Latijn allerlei formules en gegevens doorgekregen. Dit bleek de basis te zijn om kristallen te maken, die energie afgaven.

www.dominuscervix.com

Later kreeg hij op dezelfde wijze door, hoe hij platen kon maken, die energie uitstraalden en zelfs negatieve stralingen, zoals aardstralen en negativiteit kunnen neutraliseren.

Ik kreeg vertrouwen in hem en kocht wat materiaal:

- Kristallen blauwe bol

- 30 cm plaat

-100 cm plaat

-armband met daarin de 'tekeningen' verwerkt.

Ik merk, dat ik nu meer energie heb.

  www.energeticevolution.net

Dit is niet het enige, wat ik doe om me beter te voelen.

Ik drink al iedere dag waterkefir (zie verder op deze website) en ingestraald water. (Zie Jomanda, op deze website)

Sinds ik in 1998 mijn rug brak, drink ik geen koffie en thee meer! Gebruik heel weinig alcohol en ben al meer dan 20 jaar vegetariër.

 

Ik slik nu ook vitamines en enzymen volgens de bevindingen van Dr. Pauling en Dr. Matthhias Rath. 

http://hetuurvandewaarheid.info/2012/05/24/ortho-moleculaire-therapie-vitamine-c/

De combinatie van Lysine, Proline, Groene-thee-extract, veel vitamine C en vitamine B-complex zorgen er volgens deze doktoren voor, dat kankercellen zich niet kunnen vermeerderen, waardoor het lichaam de kanker zelf de baas kan. Klik HIER voor een verklaring van deze cellulaire geneeskunde.

Klik HIER om de precieze combinatie van de 'elitecocktail' te zien en waar je het kunt kopen.

Dit wordt de 'elite-cocktail' genoemd, daar presidenten en 'hoge Pieten' dit slikken om niet ziek te worden en beter in hun vel te zitten.

 

Tenslotte drink ik iedere dag een glas versgeperst worteltjessap gemengd met bietensap (biologisch). Dit weer volgens de ideeën van Dr. Moerman. Ik volg nu streng het Moermandieet. Klik op: Moermandieet    Vooral suiker is de brandstof voor kankercellen!! Ook producten met wit meel zijn daarom slecht. (en natuurlijk vegetarisch en geen koffie en thee) Cholesterol mag/moet gewoon weer! Dus roomboter op mijn boterham!

 

Verder op 22 december 2015 een afspraak van 2 uur gehad met Mevr. Jantsje Dekker uit Gouda. Zij is o.a. Klassiek Homeopaat en heeft kanker als specialiteit. Hier haar website

 Ze heeft nu (op 5 januari 2016) uitgezocht wat goed voor mij is. Er is nu begonnen met 'rotzooi' uit mijn leven aan te pakken: kwalen, die ik had; bijna-dood-ervaring; keel- en oorontstekingen; asthma; gebruikte medicijnen, enz. Van de drie geschikte middelen voor het aanpakken van deze 'omgevings-factoren' blijken er 2 te zijn, die ook tegen kanker gebruikt worden. Dus eigenlijk wordt de hoofdkwaal gelijk ook al aangepakt. 16 februari weer een afspraak

15 januari 2016--> Bezoek aan internist/hematoloog: bloedwaarden b-leukocyten iets gestegen--> van 46 naar 53. IJzer (hemoglobine) was hoger dan normaal. Ze vroeg of ik ook ijzer slikte. Nee. Achteraf waarschijnlijk door het bietensap ( kroten), dat heel veel ijzer bevat. Niets aan de hand, gewoon afwachten en over 10 weken weer terug.

 Nu ook melkkefir in het bezit. Lekkerder, dan die 'rechtsdraaiende' yoghurt uit de winkel, waar toch weer allerlei vage stoffen doorheen zitten.

Begonnen met extra vitamine D3. Wordt ook heel veel genoemd om je immuunsysteem te versterken.

Sinds 7 februari eet ik ook zelfgekweekte kiemen van verschillende zaden: erwten; broccoli, alfalfa enz.

Dit wegens de vele enzymen en vitaminen, die er in zitten.

  

13 februari Zelf begonnen brood te bakken. Het was te veel gezoek naar brood. waar geen suiker en andere troep in zat. Met zelfgemaakte zuurdesem.

16 februari weer naar de homeopaat in Gouda geweest. Weer verder met zelfde middelen, maar nu een hogere potentie: carc 3; ars3 en carbo A 3.

Deze middelen zijn vooral om te ontgiften, terwijl er 2 al tegen kanker zijn.

20 februari 2016 Gestart met Kurkuma

Gekocht bij: http://www.curesupportwebshop.nl/Webwinkel-Product-26588941/Curcumine.html

Dit is liposomale kurkuma. Het is in minuscuul kleine vetbolletjes ingepakt, zodat het goed door het lichaam wordt opgenomen. Het valt kankercellen aan en bevordert de apoptose (zelfvernietiging van kankercellen). 

21 februari 2016  Appel- en abrikozenpitten eten

In appel- en abrikpozenpitten zit Amygdalinook wel vitamine B17 genaamd. Hierin zit gebonden Cyanide. Gewone cellen kunnen hier niets mee, maar kankercellen wel --> die hebben betaglucosidase, waarmee ze de cyanide vrijmaken--> kankercel dood! Gewone cellen worden dan beschermd door rhodanese en andere enzymen.

23 februari ik heb de Stargate-evolution tot mijn beschikking: Klik hier voor de uitleg

Dit is weer een nieuwe stap, om je nog beter te gaan voelen!

 

Dit alles doe ik, omdat ik geen chemokuren wil en mezelf ga genezen!

De opgezette klieren in mijn keel zijn bijna weg, heb geen pijn meer aan mijn milt en ben veel minder moe!!!!

Het gaat nu zo goed, dat ik steeds op mijn elektrische fiets rijd zonder de stroom aan te zetten...............

Er zijn wel meer bijwerkingen:

- geen artrose meer in beide handen

- geen 'triggerfinger' meer

- geen last meer van astma

- maagzuurproblemen verdwenen.

- Net (17-3-2016) bij opticien geweest omdat het zicht slecht was: nieuwe bril moeten kopen, omdat mijn ene oog 50% verbeterd was en mijn andere oog zelfs 75%!!!!

Ik gebruik nu geen medicijnen meer.

30 maart 2016 Huisarts: Uitgelegd, waar ik mee bezig ben en waarom. Kon goed luisteren en had begrip. 

1 april 2016 Hematologe: Leukocyten gezakt naar 50,3 Hemoglobine 9,7. Gaat goed, tot over 3 maanden

5 april 2016 Homeopate: 1 nieuw middel--> Sepia. Voor de andere 2 --> Carc4 en carbo A4 weer sterkere potenties.

11 april 2016: Paardebloemen verzameld met wortel en in de sapcentrifuge extract van gemaakt. Dit schijnt de celdood (apoptose) van leukemiecellen te bewerkstelligen: klik hier voor de Nederlandstalige onderbouwing. -Engels: Paardebloemwortel zorgt voor 'zelfmoord' van kankercellen en versterkt lever. (Paardebloem=Dandelion)

paardebloem1

  

Wassen                                            In slowjuicer                                     In glas

24 april 2016 Begonnen met 1 capsule maitake-extract per dag, omdat dit vooral bij leukemie actief is: klik hier.

25 april 2016 Gerst gezaaid, om gerstegras te kunnen persen. Gerstegras schijnt goed te werken tegen Leukemie: klik hier voor het onderzoek

'Based on an experimental study conducted at George Washington University, the researchers used dehydrated barley grass extract to kill leukemic cancer cells. All of the leukemic cancer cells were killed.' 

Eind mei 2016 Gestopt met het gaan naar de klassiek homeopaat. Was te duur. Ook de liposomale kurkuma even gestopt. Werd ook nogal prijzig....

Slik nu ook meer abrikozenpitten dan de voorgeschreven 8. Je schijnt er zo'n 40 per dag te moeten nemen als je al kanker hebt!

De wortels van paardebloemen gooi ik nu door de slow-juicer en giet het dan in ijsblokjesvormen en vries ze in. Iedere dag neem ik zo'n extractblokje en neem dat na ontdooien in.

1 juli 2016 Naar hematologe. 'slechte b -leukocyten' toch weer gestegen. nu van 52 naar 59. Volgens de arts niets schokkends. over 3 maanden terug.

Juli 2016  Toch weer met kurkuma begonnen. Probeer nu aan thc-olie te komen, om te proberen of dat effect heeft. 

Augustus: sinds half deze maand aan de THC-pasta + cbd-olie

16 okt. bloed geprikt........ Helaas zijn de b-leukocyten gestegen naar 90,2........... Volgens de hematoloog (op 31 okt.) kan dit veroorzaakt zijn door de pittige griep en verkoudheid van de laatste maand. Ik blijf dus maar moed houden en doorgaan.

8 nov. 2016 De Stargate Evolution wordt nu omgebouwd naar een met gouden bollen. Ik schijn super op de gouden bollen te reageren bleek bij mijn aanwezigheid daar.

 

Volgens een medium werd eerst een bruine vlek van de CLL boven in mijn aura te zitten, die weg was na een 20 minuten voor een supergrote Stargate Evolution met veel gouden bollen. Dus over een paar weken weer bloed prikken. Ik heb daar een heel positief gevoel over!!!

27 november: bloeduitslagen vallen tegen-- > b-leukocyten absoluut naar 96. (Rode bloedcellen en bloedplaatjes oké) Gewoon leukocyten 104.

Over een maand (2 jan.)weer terug.......... Ik voel me gelukkig nog steeds fit.

4 dec.  Gezocht naar een NTTT-arts (Niet Toxische Tumor Therapie) en gevonden: Dr. H.C. van Prooijen, ook hematoloog en internist!!!

Gebeld en afgesproken, dat ik alles, wat ik deed hem zou toesturen. Hij zou dan proberen mijn supplementen te fine-tunen.

9 dec. de brief ontvangen. 

Doelstelling progressie van het ziektebeeld te stabiliseren:

- Vit. D. 6000IE (van Vitals 2x 3000IE) per dag op geleide vit. D bloedspiegel (laten bepalen)

- Mariadistelextract van AOV 2x daags 450 mg = 2 capsules klik hier

- Groene thee capsules van Vitals 650 mg 2 x daagds 1 capsule

- Curcuma liposomaal van Curesupport 2x daags 10 ml.

granaatappelsap

 - Visolie 4 gram per dag van Minami Morepa platinum 1000 mg 2x daags 2

- Resveratrol forte van AOV 2 maal daags 1 capsule

- Houtsmullerdieet: veel groente; fruit; volle graanproducten en vette vis.

- Granaatappelsap 2 glazen per dag wegens ellagine zuur suppletie 

- Vitamine C 3-6 gram per dag

Verder stoppen met LLysine en Lproline. Wietolie weet hij niets over dus advies is stoppen.

Gelijk alles besteld en begonnen........ eind december bloedprikken en 2 jan naar hematologe/oncologe..

20 dec. 2016 Bloeduitslagen: Lymfocyten absoluut 84,2  gewoon leukocyten 92,2. Een opmerkelijke verbetering. Het zakt!!!!

2 maart 2017 Lymfocyten absoluut 113,9 gewoon leukocyten 121.  Een flinke domper!  Verder voel ik me gelukkig nog prima. Heel fit en geen klachten.

-In contact gekomen met Suver Nuver. Hier bestel ik nu mijn THC met CBD. Lidmaatschap/donatie € 10 per maand. bestellen Basis 10ml € 10. Medium donatie van € 15. Hoog gehalte van € 20 donatie.

29 maart Naar Zeeland geweest om een infraroodcabine met Nobelflex duolampen te kopen. Nobel, eenspersoons met 4 lampen, die zowel korte golf als in de andere stand magnesiumoxidestralers met lange- en middengolf heeft.

 

31 maart Op aanraden van Alex (een mede CLL'er) een aardingslaken aangeschaft. Goed voor je immuunsysteem. Ik slaap er prima op!

27 april Begonnen met msm-poeder. Dit is een natuurlijke vorm van zwavel. Zie hier de uitleg

Sinds 5 mei ook gestart met EFT. Dit is een Emotional Freedom Technique. Hierbij declameer je bijvoorbeeld: Ook al heb ik Leikemie, ik houd van m,ezelf. Dit doe je, terwijl je allerlei drukpunten aantikt (volgens de oude Chinese geneeskunst)

Zie voor uitleg: https://eftnederland.nl/wat-eft/  en http://stichting-eft.nl/ Dit allemaal om het verloop van je leven bewust te beínvloeden.

zie voor de Amerikaanse versie: https://www.thetappingsolution.com/

11 mei Bloeduitslagen:  Lymfocyten absoluut 109,70 (van113,9) gewoon leukocyten 117 (van121) hemoglobine 7,9 (was 8,5)

Tikkeltje gezakt dus, maar erger is, dat de hemoglobine ook gezakt is. (kan volgens hematoloog komen, doordat die in het beenmerg in de knel komen.)

Ook zijn milt en lever gezwollen. (oeps) De kalk is nu prima. Botten zijn volgens de dexascan nu ook prima! (raar, want ik gebruik al een jaar geen medicijnen meer voor osteoporose)

Sinds 10 mei waterzuiveraar in gebruik. Deze alkaliseert en zuivert het leidingwater. Water smaakt heerlijk zacht.

20 mei 2017 Gebruik nu FLORADIX op aanraden van Alex Heuvelman. Dit om te proberen mijn rode bloedlichaampjes op te krikken met dit ijzersupplement.

1 sept. 2017 Oeps, nieuwe uitslagen:  Lymfocyten diff% 95 (van 94) gewoon leukocyten 174 (van117) hemoglobine 7,5 (was 7,9) Flinke domper....

                      Hematologe/oncologe: over 2 maanden weer bekijken en extra CT-scan laten maken van buik- en halsstreek; verder bepaling of gen 53 aanwezig is. Daarna bepalen welke behandeling het beste bij mij past. (indien nodig!)

Meteen van alles geIntensiveerd: Tussen de middag extra schep vit c + kurkuma + echinaceapoeder. Verder extra glas Waterkefir met appelciderazijn + kop brandnetelwortelthee + gemberthee. Ook met de energiebollen extra op de heup- en bovenbeenbotten. Meer EFT. Bij inname 's morgens en 's avonds van de supplementen ook Baking Soda er bij. Nu ook kiemen van gerst i.p.v. sap maken.Tenslotte ook meer bittere amandelen kauwen (30).

Tegenwoordig rasp en versnijd ik de paardebloemwortels, daarna drogen en er dagelijks thee van zetten.

 

Ik ga nog proberen om de wortels met een keukenmachine in stukjes te snijden en op 30 graden in de heteluchtoven te drogen. Dit schijnt beter te zijn dan in de zon drogen, omdat de etherische oliën dan beter behouden blijven.

22 okt 2017 Weer bloeduitslagen: Leukocyten terug van 174 naar 122!!!!!! Hemoglobine gelijk gebleven op 7,5!!! Hoera............... Verder wijst de CT-scan uit, dat er in de lever en in de milt geen supergrote Lymfklieren zitten, alleen van enkele millimeters. Ik heb niet het tp 53 en 17p-gen, wat gunstg blijkt te zijn. Het q13-gen heb ik wel, maar dat is niet ongunstig.

2 febr. 2018 Interview met MMV (Moermanvereniging) op Gezondheidsbeurs: 

https://www.mmv.nl/nieuws/medisch-wonder-op-gezondheidsbeurs

 

 

 Klik hier voor een dagelijks overzicht van mijn inname.

Veelbelovende studies:

puravitta nonisap --> klik

- Baking soda--> klik

 - groene - en witte thee --> klik

 - Kurkuma     --> klik

 - Wietolie      --> klik en hier ook

-  witte bloedlichaampjes bewerken: daarna worden ze weer ingespoten, waarna ze kanker effectiever kunnen vernietigen Car T

meer opties:

- Maitake paddestoel hetzelfde als bij paardebloemwortel

- Goudsbloemthee 

- Kamillethee